Bernadet van Winden

Vanaf 1990 ben ik werkzaam bij de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam als dansdocent. Rond 2003 ben ik hiernaast coördinerende taken gaan uitvoeren. Terwijl ik dat met veel plezier deed, kreeg ik de behoefte me meer te verdiepen in de mens en hen te begeleiden in hun zoektocht.

In 1998 ben ik gestart met de erkende opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Nadat ik mijn scriptie over ‘Lichaamsbeeld’ heb geschreven, ontving ik in 2004 mijn diploma en startte ik mijn haptotherapiepraktijk. Ik volg regelmatig na- en bijscholingen. Cliënten kunnen drie dagdelen per week bij me terecht voor een afspraak, ook ’s avonds. Locatie is fysiotherapiepraktijk Blijdorp aan de Statenweg.

In 2019 heb ik mijn diploma behaald als Professioneel Coach.

Ik heb twee zoons en woon in de wijk Blijdorp.

Bernadet van Winden
Bernadet van Winden Praktijk voor haptotherapie Rotterdam Noord